Autókölcsönzés Hurghada

Piacvezető autókölcsönzők  
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Árgarancia
Egyiptom
Egyiptom
Főváros: Kairó
Időzóna: EST (UTC+2)
Terület: 1 001 449 km²
Hivatalos nyelv: arab
Mit tartalmaz az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Autókölcsönzés Hurghada

Akár üzleti utazás, vagy nyaralás alkalmával lesz úti célja Hurghada, az autókölcsönzés minden esetben egy remek lehetőség azoknak, akik nem saját autóval érkeztek a városba. Mindig jól jön egy megbízható autókölcsönző által kínált bérautó. Mint Egyiptomban szinte mindenhol, így természetesen Hurghadában is jelen vannak a világmárkák. Az autókölcsönzés Hurghada több pontján igénybe vehető, így akár repülőtéren, pályaudvaron, és természetesen a belvárosban is megtalálhatóak a kiváló minőségű bérelhető autók. Mindenképpen figyeljen a kölcsönző által előírt feltételekre az autóbérlés során, illetve érdemes lehet az Ön érdekében is magasabb biztosítási csomagot választani, ha autókölcsönzés Hurghadában, Egyiptom területén kerül sor, elkerülve így az esetleg nem várt plusz költségeket egy véletlen sérülést okozva a bérautón.

Autókölcsönzés Egyiptom, Hurghadában Autókölcsönzés Hurghadában

Autókölcsönzés Hurghadában repülőtéren

Egyiptom repülőterein már a kiszállási oldalon azonnal megtaláljuk a kiválasztott autókölcsönző vállalkozást, így rögtön a repülőtértől autóval folytathatjuk az utunkat. Természetesen Hurghadában autóbérlés esetén ugyanúgy lehetőségünk van az autó átvételi helyszínétől különböző leadási helyszínt megjelölnünk. Így amennyiben az autókölcsönzés Hurghada repülőterén történt, de tegyük fel már nem repülővel utaznánk tovább, akkor minden további nélkül megjelölhetünk egyéb autó leadási helyszínt, melyet még az internetes foglalás során meg kell jelöljünk.

Hurghada repülőtéren autókölcsönzés soha nem volt még ilyen egyszerű. Foglaljon otthonából néhány kattintással kényelmesen interneten keresztül, így a repülőről leszállva már nem kell autót keresni és a foglalást intézni, csak gyorsan átvenni az előre lefoglalt autót.

Foglaljon online autót most Hurghada repülőterére autóbérlés szolgáltatásunkat igénybe véve!

Autókölcsönzés Hurghada repülőtér Hurghada repülőtér