Autókölcsönzés Tenerife

Piacvezető autókölcsönzők  
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Árgarancia
Spanyolország - Kanári-szigetek
Spanyolország - Kanári-szigetek
Főváros: Gran Canaria
Időzóna: CET (UTC+2)
Terület: 7 447 km²
Hivatalos nyelv: spanyol
Mit tartalmaz az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Autókölcsönzés Tenerife

Akár üzleti utazás, vagy nyaralás alkalmával lesz úti célja Tenerife, az autókölcsönzés minden esetben egy remek lehetőség azoknak, akik nem saját autóval érkeztek a városba. Mindig jól jön egy megbízható autókölcsönző által kínált bérautó. Mint Spanyolország - Kanári-szigeteken szinte mindenhol, így természetesen Tenerifén is jelen vannak a világmárkák. Az autókölcsönzés Tenerife több pontján igénybe vehető, így akár repülőtéren, pályaudvaron, és természetesen a belvárosban is megtalálhatóak a kiváló minőségű bérelhető autók. Mindenképpen figyeljen a kölcsönző által előírt feltételekre az autóbérlés során, illetve érdemes lehet az Ön érdekében is magasabb biztosítási csomagot választani, ha autókölcsönzés Tenerifén, Spanyolország - Kanári-szigetek területén kerül sor, elkerülve így az esetleg nem várt plusz költségeket egy véletlen sérülést okozva a bérautón.

Autókölcsönzés Spanyolország - Kanári-szigetek, Tenerifén Autókölcsönzés Tenerifén

Autókölcsönzés Tenerifén repülőtéren

Spanyolország - Kanári-szigetek repülőterein már a kiszállási oldalon azonnal megtaláljuk a kiválasztott autókölcsönző vállalkozást, így rögtön a repülőtértől autóval folytathatjuk az utunkat. Természetesen Tenerifén autóbérlés esetén ugyanúgy lehetőségünk van az autó átvételi helyszínétől különböző leadási helyszínt megjelölnünk. Így amennyiben az autókölcsönzés Tenerife repülőterén történt, de tegyük fel már nem repülővel utaznánk tovább, akkor minden további nélkül megjelölhetünk egyéb autó leadási helyszínt, melyet még az internetes foglalás során meg kell jelöljünk.

Tenerife repülőtéren autókölcsönzés soha nem volt még ilyen egyszerű. Foglaljon otthonából néhány kattintással kényelmesen interneten keresztül, így a repülőről leszállva már nem kell autót keresni és a foglalást intézni, csak gyorsan átvenni az előre lefoglalt autót.

Foglaljon online autót most Tenerife repülőterére autóbérlés szolgáltatásunkat igénybe véve!

Autókölcsönzés Tenerife repülőtér Tenerife repülőtér