Autókölcsönzés Umag

Piacvezető autókölcsönzők  
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Árgarancia
Horvátország
Horvátország
Főváros: Zágráb
Időzóna: CET (UTC+1)
Terület: 56 542 km²
Hivatalos nyelv: horvát
Mit tartalmaz az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Autókölcsönzés Umag

Akár üzleti utazás, vagy nyaralás alkalmával lesz úti célja Umag, az autókölcsönzés minden esetben egy remek lehetőség azoknak, akik nem saját autóval érkeztek a városba. Mindig jól jön egy megbízható autókölcsönző által kínált bérautó. Mint Horvátországban szinte mindenhol, így természetesen Umagban is jelen vannak a világmárkák. Az autókölcsönzés Umag több pontján igénybe vehető, így akár repülőtéren, pályaudvaron, és természetesen a belvárosban is megtalálhatóak a kiváló minőségű bérelhető autók. Mindenképpen figyeljen a kölcsönző által előírt feltételekre az autóbérlés során, illetve érdemes lehet az Ön érdekében is magasabb biztosítási csomagot választani, ha autókölcsönzés Umagban, Horvátország területén kerül sor, elkerülve így az esetleg nem várt plusz költségeket egy véletlen sérülést okozva a bérautón.

Autókölcsönzés Horvátország, Umagban Autókölcsönzés Umagban

Autókölcsönzés Horvátországban repülőtéren - Umag autóbérlés

Horvátországban számos városban nyílik lehetőség repülőtéren bérelni autót, vagy akár az autó leadási helyszínének is választhatjuk a repülőteret. Természetesen Umagban autóbérlés esetén ugyanúgy lehetőségünk van az autó felvételi helyszínétől különböző leadási helyszínt megjelölnünk. Így amennyiben az autókölcsönzés Umagban, Horvátországban nem repülőtéren történt, de tegyük fel az országot elhagyva, már repülővel megyünk tovább, akkor minden további nélkül választhatunk autókölcsönzés leadási helyszínének repülőteret az Horvátországban.

Foglaljon online autót most és válasszon Umag számos autóbérlési helyszíne közül, illetve ha repülővel érkezik az országba, akkor az autókölcsönzés Horvátországban repülőtéren is lehetséges, mint például a következő városokban a repülőtéri kölcsönzőknél: Osijek, Pula, Rijeka, Split, Zadar

Autókölcsönzés repülőtéren
Horvátországban