Autókölcsönzés Ibiza

Piacvezető autókölcsönzők  
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Árgarancia
Spanyolország - Baleár-szigetek
Spanyolország - Baleár-szigetek
Főváros: Mallorca
Időzóna: CET (UTC+1)
Terület: 4 992 km²
Hivatalos nyelv: spanyol
Mit tartalmaz az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Autókölcsönzés Ibiza

Akár üzleti utazás, vagy nyaralás alkalmával lesz úti célja Ibiza, az autókölcsönzés minden esetben egy remek lehetőség azoknak, akik nem saját autóval érkeztek a városba. Mindig jól jön egy megbízható autókölcsönző által kínált bérautó. Mint Spanyolország - Baleár-szigeteken szinte mindenhol, így természetesen Ibizán is jelen vannak a világmárkák. Az autókölcsönzés Ibiza több pontján igénybe vehető, így akár repülőtéren, pályaudvaron, és természetesen a belvárosban is megtalálhatóak a kiváló minőségű bérelhető autók. Mindenképpen figyeljen a kölcsönző által előírt feltételekre az autóbérlés során, illetve érdemes lehet az Ön érdekében is magasabb biztosítási csomagot választani, ha autókölcsönzés Ibizán, Spanyolország - Baleár-szigetek területén kerül sor, elkerülve így az esetleg nem várt plusz költségeket egy véletlen sérülést okozva a bérautón.

Autókölcsönzés Spanyolország - Baleár-szigetek, Ibizán Autókölcsönzés Ibizán

Autókölcsönzés Ibizán repülőtéren

Spanyolország - Baleár-szigetek repülőterein már a kiszállási oldalon azonnal megtaláljuk a kiválasztott autókölcsönző vállalkozást, így rögtön a repülőtértől autóval folytathatjuk az utunkat. Természetesen Ibizán autóbérlés esetén ugyanúgy lehetőségünk van az autó átvételi helyszínétől különböző leadási helyszínt megjelölnünk. Így amennyiben az autókölcsönzés Ibiza repülőterén történt, de tegyük fel már nem repülővel utaznánk tovább, akkor minden további nélkül megjelölhetünk egyéb autó leadási helyszínt, melyet még az internetes foglalás során meg kell jelöljünk.

Ibiza repülőtéren autókölcsönzés soha nem volt még ilyen egyszerű. Foglaljon otthonából néhány kattintással kényelmesen interneten keresztül, így a repülőről leszállva már nem kell autót keresni és a foglalást intézni, csak gyorsan átvenni az előre lefoglalt autót.

Foglaljon online autót most Ibiza repülőterére autóbérlés szolgáltatásunkat igénybe véve!

Autókölcsönzés Ibiza repülőtér Ibiza repülőtér